Játékszabály


„Minden napra egy adventi meglepetés!”


1. A Játék szervezője
A szervező adventi kalendárium stílusú nyereményjátékot hirdet „Minden napra egy adventi meglepetés a CEWE-től” címmel (továbbiakban: „Játék). A Játék szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye: 1135 Budapest, Béke utca 21-29., cégjegyzékszám: 01-09-664654, adószám: 12305412-2- 41) (továbbiakban: "CEWE", ill. „Szervező”), amely a Játék lebonyolításának részvételi szabályait az alábbiak szerint határozza meg.

2. A játék időtartama
A Játék kezdete: 2023.12.01.
A Játék vége: 2024.01.07.
A CEWE jogosult a Játékot az adott napi nyeremények kisorsolását követően bármikor, a résztvevők külön értesítése nélkül leállítani. A Játék leállítása a kiértesített nyertesek nyereményre való jogosultságát nem érinti.

3. A játékban résztvevők
A Játékban minden 18. életévét betöltött, magyarországi lakcímmel rendelkező természetes személy részt vehet, amennyiben elfogadja a játékszabályzatot, az adatkezelési tájékoztatót és megadja a szükséges név és e-mail-cím adatokat a játékhoz. A Játék során egy személy, egy nap, csak egy e-mail-címmel vehet részt a játékban.
A Pályázaton nem indulhatnak a Szervező alkalmazottjai, a lebonyolításban közreműködő egyéb megbízottjai, illetve ezen személyek hozzátartozói sem. A részvételi jelentkezéssel a résztvevő büntetőjogi felelőssége tudatában nyilatkozik, hogy a jelen pontban rögzített feltételeknek megfelel.

4. Részvételi feltételek
A részvétel feltétele, hogy a játékos megfeleljen a 3. pontban jelölt feltételeknek és elfogadja jelen játékszabályt és az adatkezelési tájékoztatót. A részvételnek nem feltétele a hírlevél feliratkozás.
a. Napi nyeremények
A napi nyereményekért kizárólag az aktuális napon lehet játszani, adott napon egy e-mail-címről egyszer, azonban minden játékosnak lehetősége van akár minden nap részt venni a nyereményjátékban.
b. Fődíj
A fődíj nyeremény sorsoláson automatikusan minden Játékos részt vesz, aki bármelyik nap érvényes adatokat küldött be a nyereményjáték során. A Játékos minél több napon vesz részt a nyereményjátékban, annál többször kerül bele az e-mail-címe a sorsolásba, azaz összesen akár 24-szer is benne lehet a listában.

5. A játék menete
Az www.advent.cewe.hu oldalon található adventi naptár ablakai napról-napra különböző nyereményeket takarnak. Az aktuális napra kattintva láthatóvá válik az aznapi nyeremény. Az ablakra kattintva felugrik egy információs ablak, mely az aznapi nyeremény nevét és képét tartalmazza. Az információs ablak egyben a részvételi űrlap is, melynek segítségével részt vehet a Játékban a Részvételi feltételek 4. pontja szerint.
A Játék során minden nap 3 nyereményre jogosító kedvezménykupon kerül kisorsolásra. A Játék nyertesei a játéknapot követően legfeljebb 3 munkanapon belül sorsolással kerülnek kisorsolásra, majd a nyertesek neveit közzétesszük a https://advent.cewe.hu/nyertesek weboldalon, illetve a nyertesek a játéknapot követően legfeljebb 3 munkanapon belül e-mailes értesítőt kapnak a nyereményükkel. A nyereményre vonatkozó e-mail tartalmazni fogja a nyeremény/kedvezmény beváltási feltételeit. A nyertesek a játékszabály elfogadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy nevüket nyertesként feltűntessék a https://advent.cewe.hu/nyertesek weboldalon.

6. Nyeremények
A nyeremények online formában, kedvezményre vagy nyereményre beváltható online kuponkódokként kerülnek eljuttatásra a Nyertesekhez e-mailben. Amennyiben a Nyertes érvénytelen e-mail-címmel nevezett, vagy az e-mail fiók visszadobja a nyertes értesítő e-mailt és emiatt a nyeremény nem eljuttatható a nyertesnek, pótnyertes kerül kisorsolásra.
A nyeremények részletes listáját az 1. sz. melléklet tartalmazza. CEWE fenntartja annak jogát, hogy a nyereménylistában meghatározott termékek közül tetszőlegesen jelölje ki az adott napi nyereményeket, az adott napra vonatkozó jelentkezés kezdetét megelőzően.
A nyeremény érvényesíthető a https://cewe.hu/ oldalon, ill. az innen letöltött szoftveren keresztül. A kuponok értéke készpénzre nem válthatók, a fel nem használt érték kifizetésére lehetőség nincs. A kuponok érvényességének lejárta után azok meghosszabbítására nincs lehetőség. A kupon beváltásáról részletesebb információt talál a CEWE oldalán: https://cewe.hu/promo-kupon.html

7. Adatkezelés
Az adatkezelési feltételeket a nyereményjáték Adatkezelési tájékoztatója tartalmazza, amelynek megismeréséről és elfogadásáról a résztvevő a nevezés leadásával külön checkbox pipálásával nyilatkozik.

© copyright CEWE Magyarország Kft. 2023. december 1.

Játékszabály letöltése